Pexels julia m cameron 4145354

Over Ons

Laura Schueremans studeerde af in juni 2011 als Master in de Logopedische en Audiologische wetenschappen aan de KULeuven. Ze ging meteen aan de slag als zelfstandige logopediste op haar voormalige stageplaats, een logopedische praktijk in het Leuvense. Uiteindelijk kon ze haar grote droom verwezenlijken en startte ze met de bouw van een nieuwe, eigentijdse praktijk in de Ridderslaan. Praktijk (T)Rots was geboren.

Laura begeleidt kleuters, lagerschoolkinderen en jongvolwassenen in hun leer- en spraaktaalontwikkeling. Dankzij haar opdracht als zorgleerkracht en zorgcoördinator in het lager onderwijs, is ze goed op de hoogte van de ontwikkelingsdoelen die door het onderwijs worden vooropgesteld en de didactiek die hiervoor wordt gebruikt. In het verleden was Laura ook verbonden aan Praxis P Kuleuven als dyslexieconsulent bij jong-volwassenen. Dit liet haar toe om haar expertise in de diagnostiek leerstoornissen te versterken. Laura werkt na de schooluren op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdagvoormiddag.

21459902 881473935344584 320166907 o

Edwina Di Marco studeerde in juni 2022 af als Master in de Logopedische en Audiologische wetenschappen aan de KU Leuven. Ze begeleidt er kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen. Tijdens de schooluren werkt ze als ondersteuner bij een leersteuncentrum. Onder het motto “Elk kind schittert op zijn eigen manier” wil ze kinderen op een speelse manier laten bijleren.

Foto website