Pexels julia m cameron 4145354

Over Ons

Laura Schueremans studeerde af in juni 2011 als Master in de Logopedische en Audiologische wetenschappen aan de KULeuven. Ze ging meteen aan de slag als zelfstandige logopediste op haar voormalige stageplaats, een logopedische praktijk in het Leuvense. Uiteindelijk kon ze haar grote droom verwezenlijken en startte ze met de bouw van een nieuwe, eigentijdse praktijk in de Ridderslaan. Praktijk (T)Rots was geboren.

Laura begeleidt kleuters, lagerschoolkinderen en jongvolwassenen in hun leer- en spraaktaalontwikkeling. Dankzij haar opdracht als zorgleerkracht en zorgcoördinator in het lager onderwijs, is ze goed op de hoogte van de ontwikkelingsdoelen die door het onderwijs worden vooropgesteld en de didactiek die hiervoor wordt gebruikt. In het verleden was Laura ook verbonden aan Praxis P Kuleuven als dyslexieconsulent bij jong-volwassenen. Dit liet haar toe om haar expertise in de diagnostiek leerstoornissen te versterken.

21459902 881473935344584 320166907 o

Edwina Di Marco studeerde in juni 2022 af als Master in de Logopedische en Audiologische wetenschappen aan de KU Leuven. Na vijf jaar op de schoolbanken, keek ze er enorm naar uit om meteen in het werkveld aan de slag te gaan. Met veel plezier kortte ze daarom haar zomervakantie in om midden augustus aan de slag te kunnen gaan in de praktijk. Ze begeleidt er kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag na de schooluren. Ook op zaterdagvoormiddag kan je bij haar terecht. Tijdens de schooluren werkt ze als ondersteuner bij ONWOB. Onder het motto “Elk kind schittert op zijn eigen manier” wil ze kinderen op een speelse manier laten bijleren.

Foto website